Tiden løper og det er ikke en overdrivelse. Etterhvert som jeg blir eldre, går tiden raskere. Og da er det en investering å bevare disse minnene for fremtiden. Jeg ønsker så gjerne å ta tilbake det håndfaste bildet, til veggen eller i et album, det er så utrolig trist når bilder bare er digitale. Teknologien gjør at vi tar bilder hver dag med mobilen. Men hva skjer om disse digitale bildene forsvinner? Det er en helt annen opplevelse å se og kjenne bildene sine i fysisk form, enn å bla igjennom tusenvis av bilder på mobilen eller data. DU er verdt verdien av å ha bildene dine håndfast. Unn deg denne luksusen.

INVESTER I KVALITETS PRODUKTER.

NÅR DU BOOKER DIN FOTOGRAFERING

Eksklusiv tilgang...

Jeg er opptatt av at du skal få en fantastisk fotografering og AMAZING produkter når du har vært hos meg. Derfor har jeg laget 3 forskjellige pakker som viser noe av de mest populære valgene. Om du ønsker noe annet enn album er det bare å ta kontakt og jeg setter sammen den perfekte pakken til deg.

Fotograferingen koster 2500kr. og faktureres ved booking. Ved sykdom flyttes fotograferingen til en annen dag. Prisen dekker planlegging og 2-3 timer fotografering, accessories fra studio garderoben og visning av bilder i etterkant. Om du ønsker å delbetale en av pakkene er det fullt mulig, da leveres produkt når siste faktura er betalt.

LUKSERIØST ALBUM i 25x25cm,

16 BILDER, 16 SIDER.

TILHØRENDE BOKS.

16 DIGITALE BILDEFILER.

ET NYDELIG ALBUM i 20x20cm,

12 BILDER, 12 SIDER.

TILHØRENDE BOKS.

12 STK LAVOPPLØSELIGE DIGITALE BILDER.

FOR DEG SOM ØNSKER EN LITEN GAVE ELLER MINNE

TRIPLEX HEFTE MED 3 BILDER.

VELG MELLOM 20X20CM OG 20X30CM.

INGEN DIGITALE BILDEFILER.

PAKKE 02

PAKKE 01

PAKKE 03

7500kr.

16.000kr.

4500kr.

PRIS:

PRIS:

PRIS:

KVALITETS PRODUKTER

What’s Next

EN UNIK OPPLEVELSE

DEN GODE SAMTALEN

03.

TA KONTAKT

02.

01.

Dagen med stor D! Jeg regner med at du er litt nervøs og lurer kanskje på hva i alle dager du har meldt deg på. Men bare pust og senk skuldrene, jeg er her for DEG og for å gi deg din UNIKE Boudoir fotografering. Dette blir gøy!!! 1,5 uke etter fotograferingen får du tilgang til et digitalt visnings galleri som du kan velge ut dine favoritter fra. Og trenger du hjelp er det bare å ta kontakt.

Jeg synes det er utrolig kjekt og viktig at vi tar en samtale. Da får jeg hørt mer om deg og hva du ønsker og jeg kan svare deg på alle mulige spørsmål. Og ikke vær beskjeden, jeg har hørt det meste og er langt fra lettskremt. Vi snakker også om hva du kan ta med og tips og ideer. Og når du booker din fotografering får du passord til å logge deg inn på INFO siden som du ser i menyen. Der kan du se flere bilder og du får masse gode tips og ideer. Om vi bestemmer en dato for fotograferingen mottar du en faktura på mail for fotograferingen på 2500kr.

Først og fremst så tar du å sender meg enten en mail eller en melding her på siden. Skriv gjerne om det er en spesiell dato du ønsker å ha bilder eller album klare. Og legg gjerne med et telefon nummer slik at vi kan ta en samtale. Jeg svarer deg på mailen så raskt som mulig og vi finner en dag du har tid til å snakke litt.

KONTAKT