Jeg mener at å investere i kvalitets produkter er å ta vare på minner for fremtiden. Jeg ønsker så gjerne å ta tilbake det håndfaste bildet, til veggen eller i et album, det er så utrolig trist når bilder bare er digitale. Er du flink til å printe bildene dine? Eller ligger de i på en minnepenn i en skuff? Eller sammen med tusenvis av andre bilder på mobilen?

MINNER SOM VARER.

NÅR DU BOOKER DIN FOTOGRAFERING

Eksklusiv tilgang...

Mine Pakker

Jeg er opptatt av at du skal få en fantastisk fotografering og AMAZING produkter når du har vært hos meg. Derfor har jeg laget 3 forskjellige pakker som inkluderer fotografering og produkter. Om du ønsker noe annet enn album er det bare å ta kontakt og jeg setter sammen den perfekte pakken til deg. Og skulle du bli hekta på boudoir fotograferinger, så er pakke 3 perfekt, da får du nemlig fremtidige fotograferinger gratis og betaler kun for produkter!

PLANLEGGING.


2 TIMER FOTOGRAFERING.


3 ANTREKK.

VELG MELLOM LYST ELLER

MØRKT TEMA.

ALBUM i 15x20cm, 10 BILDER,

10SIDER. TILHØRENDE BOKS.

INGEN DIGITALE BILDEFILER.

PLANLEGGING.


3 TIMER FOTOGRAFERING.


4 ANTREKK.

LYST OG MØRKT TEMA.

ALBUM i 20x25cm, 20 BILDER,
20 SIDER. TILHØRENDE BOKS.

20 DIGITALE BILDEFILER.

*VIP KUNDE

PLANLEGGING.


3 TIMER FOTOGRAFERING.


4 ANTREKK.

LYST OG MØRKT TEMA.

ALBUM i 15x20cm, 16 BILDER,

16 SIDER. TILHØRENDE BOKS.

16 DIGITALE BILDEFILER.

PAKKE 01

PAKKE 02

PAKKE 03

6990kr.

8990kr.

11990kr.

PRIS:

PRIS:

PRIS:

KVALITETS PRODUKTER

What’s Next

EN UNIK OPPLEVELSE

DEN GODE SAMTALEN

03.

TA KONTAKT

02.

01.

Dagen med stor D! Jeg regner med at du er litt nervøs og lurer kanskje på hva i alle dager du har meldt deg på. Men bare pust og senk skuldrene, jeg er her for DEG og for å gi deg din UNIKE Boudoir fotografering. Dette blir gøy!!! En uke etter fotograferingen får du tilsendt et digitalt visnings galleri som du kan velge ut dine favoritter fra. Og trenger du hjelp er det bare å ta kontakt.

Jeg synes det er utrolig kjekt og viktig at vi tar en samtale. Da får jeg hørt mer om deg og hva du ønsker og jeg kan svare deg på alle mulige spørsmål. Og ikke vær beskjeden, jeg har hørt det meste og er langt fra lettskremt. Vi snakker også om hva du kan ta med og tips og ideer. Og når du booker din fotografering får du passord til å logge deg inn på INFO siden som du ser i menyen. Der kan du se flere bilder og du får masse gode tips og ideer.

Først og fremst så tar du å sender meg enten en mail eller en melding her på siden. Skriv gjerne om det er en spesiell dato du ønsker å ha bilder eller album klare. Og legg gjerne med et telefon nummer slik at vi kan ta en samtale. Jeg svarer deg på mailen så raskt som mulig og vi finner en dag du har tid til å snakke litt.

KONTAKT